Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde hurma görmek

Rüyada elinde hurma görmek

Rüyada elinde hurma görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada elinde hurma gördüyseniz:

  • Duygusal yüzleşmeler sizi yavaşlatabilir.

Rüyada elinde hurma görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine delalettir.

Rüyada hurma zeytin görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hurma satın almak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yaş hurma görmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada hurma toplamak ve yemek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada kabede hurma yemek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil hurma görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada medine hurması yemek kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments