Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil hurma görmek

Rüyada yeşil hurma görmek

Rüyada yeşil hurma görmek çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil hurma gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir işi, projeyi, planı ya da herhangi birşeyi bir üst seviyeye taşımak için gerekli herşeye sahipsiniz.

Rüyada yeşil hurma görmek düşmanlarının güçleneceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil hurma ağacı görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil hurma yemek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada bağdat hurması yemek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada hurma ağacından hurma koparmak yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hurma tatlısı görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ham hurma yemek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments