Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde çubuk görmek

Rüyada elinde çubuk görmek

Rüyada elinde çubuk görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, yalan söylemeye, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, lüks içinde olacağına inanılır.

Rüyada elinde çubuk gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi içeren ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Rüyada elinde çubuk görmek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada çubuk kırmak işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada susamlı çubuk yemek hem de yeni mülkler satın alacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarçın çubuğu görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada üzüm çubuğu dikmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada çubuk görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada asma çubuğu dikmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bağ çubuğu görmek yaptığı hataları düzelteceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments