Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çubuk görmek

Rüyada çubuk görmek

Rüyada çubuk görmek sıkıntıların son bulacağına, dertlerinin artacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, işinde başarılı olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına tabir olunur.

Rüyada çubuk gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada çubuk görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bahtın açık olmasına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına delalettir.

Rüyada susamlı çubuk yemek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarçın çubuğu görmek başka alanlara yöneleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, zaferler kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çubuk makarna yemek hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada asma çubuğu dikmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Rüyada sopa çubuk görmek büyük ve önemli bir kimse olacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dondurma çubuğu görmek rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz çubuk görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments