Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücutta çıbanlar görmek

Rüyada vücutta çıbanlar görmek

Rüyada vücutta çıbanlar görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta çıbanlar gördüyseniz:

  • Eğlenceli tahminlerin veya yorumların değil, sağduyunun önemli bir temsilcisi olarak anılmak üzeresiniz.

Rüyada vücutta çıbanlar görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çıban görmek hayattan daha zevk alacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine rivayet eder.

Rüyada ayağında çıban görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına işarettir.

Rüyada başkasında çıban görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzünde çıban sıkmak ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada elinde çıban görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza alamet etmektedir.

Rüyada çıbanı patlatmak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada memede çıban görmek geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments