Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin senden özür dilediğini gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek bunalıma gireceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada birinin senden özür dilemek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, güveninin artacağına, toparlanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada arkadaştan özür dilemek değer göreceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada ölüden özür dilemek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin özür dilemek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, huzurunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sizden özür dilediğini görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin özür dilediğini görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments