Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin ağlamasını duymak

Rüyada annenin ağlamasını duymak

Rüyada annenin ağlamasını duymak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin ağlamasını duymak gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacağını veya ün, tanınma ya da prestij kazandıracağını bilseniz bile, belli bir pozisyon ya da konuda bağlayıcı sözler vermek zorunda olmayabilirsiniz.

Rüyada annenin ağlamasını duymak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlama sesi duymak mali olarak küçüleceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına inanılır.

Rüyada ağlama sesleri duymak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bebeğin ağlamasını duymak uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek ağlaması duymak esenlik bulacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan bebek duymak rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments