Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik prizi görmek

Rüyada elektrik prizi görmek

Rüyada elektrik prizi görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, iyi huylar edineceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrik prizi gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, anlaşmalarınız, üzerinde uzlaşılması gereken konular veya hukuki meseleler masaya yatırmaya hazır görünüyor.

Rüyada elektrik prizi görmek isteklerine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik prizinin yandığını görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine işarettir.

Rüyada prizin yandığını görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış priz görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada priz yandığını görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada priz takmak fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına işaret eder.

Rüyada yanan priz görmek planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üçlü priz görmek dirliğin bozulabileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments