Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan priz görmek

Rüyada yanan priz görmek

Rüyada yanan priz görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yanan priz gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada yanan priz görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada prize fiş takmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine inanılır.

Rüyada prizden ateş çıktığını görmek yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada üçlü priz görmek yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada priz görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, çalışmaları kötüleyeceğine delalettir.

Rüyada yanmış priz görmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada elektrik prizinin yandığını görmek iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada priz yandığını görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments