Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada priz yandığını görmek

Rüyada priz yandığını görmek

Rüyada priz yandığını görmek karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada priz yandığını gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada elektrik prizinin yandığını görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada prizin yandığını görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına işaret etmektedir.

Rüyada priz yandığını görmek herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada fişi prize takmak kısmetlerinin bol olacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yanan priz görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına işarettir.

Rüyada yanmış priz görmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine delalet eder.

Rüyada elektrik prizi görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada priz görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments