Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçlü priz görmek

Rüyada üçlü priz görmek

Rüyada üçlü priz görmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada üçlü priz gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada prizin yandığını görmek işini büyüteceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada priz görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada prizden ateş çıktığını görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik prizi görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada priz yandığını görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada üçlü priz görmek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış priz görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada priz takmak zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments