Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneni ve babanı görmek

Rüyada anneni ve babanı görmek

Rüyada anneni ve babanı görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada anneni ve babanı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza öncelik tanımanız gerekiyor.

Rüyada ölmüş anne babayı görmek çekilen acıların unutulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, kısmetlerinden olacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anne babayı sağ görmek dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin anne ve babasını görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, güzel ameller işleyeceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada anne babasının ayrıldığını görmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin babasını aldattığını görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments