Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini elektrik çarptığını görmek

Rüyada kendini elektrik çarptığını görmek

Rüyada kendini elektrik çarptığını görmek zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, onun kıymetini her daim bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini elektrik çarptığını gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Rüyada kendini elektrik çarptığını görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada birini elektrik çarptığını görmek dinine bağlı kalacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada birine elektrik çarptığını görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalettir.

Rüyada elektrik çarpmış birini görmek uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Rüyada başkasını elektrik çarptığını görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada elektrik çarparak ölmek gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına elektrik çarptığını görmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada birini elektrik çarparken görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments