Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elde etmek

Rüyada elde etmek

Rüyada elde etmek bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada elde etmek gördüyseniz:

  • Belli konular çok yakında sonuçlanacak, siz bekleyerek vakti uzatmayın.

Rüyada elde telefon görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada elde hamur açmak işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Rüyada dişleri elde görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işarettir.

Rüyada elde altın görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada elde ekmek görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada elde delik görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sağ elde altın yüzük görmek psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada elde kalp görmek çok büyük çalışmalar yapılacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments