Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbiseye sıçmak

Rüyada elbiseye sıçmak

Rüyada elbiseye sıçmak daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elbiseye sıçmak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Rüyada elbiseye sıçmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Rüyada halıya sıçmak sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette sıçmak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada dışarı sıçmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işarettir.

Rüyada doğum yaparken sıçmak aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evine sıçmak üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada taş sıçmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, patron koltuğunda oturacağına rivayet eder.

Rüyada banyoya sıçmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments