Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evine sıçmak

Rüyada başkasının evine sıçmak

Rüyada başkasının evine sıçmak eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evine sıçmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız konuların ne derece riskli olduklarını düşünmeden hemen atılmak cesaretine sahipsiniz.

Rüyada birinin evine sıçmak hasret çekenlerin birleşeceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, her zaman kötülük için çalışacağına işaret eder.

Rüyada evin ortasına sıçmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına işarettir.

Rüyada evin içine sıçmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, birikmiş parasının olacağına yorulur.

Rüyada başkasının evine sıçmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiye sıçmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına delalettir.

Rüyada beyaz sıçmak atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada ishal sıçmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ortalığa sıçmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments