Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün elbisesi görmek

Rüyada düğün elbisesi görmek

Rüyada düğün elbisesi görmek rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada düğün elbisesi gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşma sağlanmasının zorluğu yıpratıcı olsa da, asla bir yol bulmaktan vazgeçmemelisiniz.

Rüyada düğünde kırmızı elbise giymek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Rüyada düğün elbisesi görmek muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada düğünde beyaz elbise giymek yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hasta olanın da iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elbise giyip düğüne gitmek çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada düğün için elbise almak kurulu bir düzenin sağlanacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde elbise giymek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde yeşil elbise giymek haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments