Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sabun görmek

Rüyada el sabun görmek

Rüyada el sabun görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada el sabun gördüyseniz:

  • Başkalarının sağlık sorunlarına gösterdiğiniz duyarlıllığın yarısını kendinize gösterseniz, mükemmel bir fiziksel performans tutturabilirsiniz.

Rüyada sabunla el yıkamak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, evlerin ayrılacağına tabir olunur.

Rüyada sabunla elleri yıkamak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada sabunla el yüz yıkamak memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine alamet eder.

Rüyada sabunlu el görmek batıl amele, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza yorulur.

Rüyada elleri sabunlu görmek boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada el sabun görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada el sabunu görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments