Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunlu el görmek

Rüyada sabunlu el görmek

Rüyada sabunlu el görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, kalabalık günler geçirileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunlu el gördüyseniz:

  • Yeterki ilham eksik olmasın.

Rüyada elinde sabun görmek imkânlarını kaybedeceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada sabunla el yıkadığını görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kişinin gönlünü alacağına delalet etmektedir.

Rüyada el sabunu görmek üzüleceğine, pişman olacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada elini yüzünü sabunla yıkamak yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ellerini sıvı sabunla yıkamak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, mutlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada elleri sabunlu görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments