Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin elini öpmek

Rüyada kardeşinin elini öpmek

Rüyada kardeşinin elini öpmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, refah düzeyinin artacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, işlerin düzene gireceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Zaman harcanması, daha dikkatli kelimeler kullanılması veya bonkör olunması belli konularda daha fazla yol alınmasını sağlayabilir.

Rüyada kardeşin elini öpmek çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, iş projelerinin gerçek olacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin elini öpmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, kavgaların büyüyeceğine işarettir.

Rüyada kardeşi öpmek konforunu ve rahatını yitireceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kardeşini dudaktan öpmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, işlerin hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kardeşini öpmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Rüyada erkek kardeş öpmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşini öpmek sıkıntılarını arkasında bırakacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen kardeşini öpmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments