Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinin kesildiğini görmek

Rüyada başkasının elinin kesildiğini görmek

Rüyada başkasının elinin kesildiğini görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, faturalarını ödeyemez olacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, seyahatlere katılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu daha fazla ciddiye almanız gerekiyor.

Rüyada eli kesilmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ellerinin kesildiğini görmek ümitsizliğe, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elinin kesildiğini görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, enerjisini toplayacağına yorulur.

Rüyada başkasının ellerinin kesildiğini görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada sağ elinin kesildiğini görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına inanılır.

Rüyada el bileğinin kesildiğini görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada başkasının elinin kesilmesi görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments