Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el ele gezmek

Rüyada el ele gezmek

Rüyada el ele gezmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kara kara düşünür olacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Rüyada el ele gezmek gördüyseniz:

  • Olayları zorlamamalısınız.

Rüyada elinde silahla gezmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızla el ele gezmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele gezmek kolay ve zevkli hale geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına inanılır.

Rüyada el ele gezmek azalacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada biriyle el ele gezmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada erkekle el ele gezmek sözlerinden çıkmayacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine inanılır.

Rüyada elinde köpek gezdirmek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine yorulur.

Rüyada sevgilisiyle el ele gezmek yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments