Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolap yaptırmak

Rüyada dolap yaptırmak

Rüyada dolap yaptırmak isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada dolap yaptırmak gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Rüyada pembe dolap görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada dolap açmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde dolap görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına alamet eder.

Rüyada anahtarla dolap açmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok üst mevkilere geleceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada dolaba işediğini görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Rüyada dolabın içine girmek içinin rahat edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karışık dolap görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dolapta para görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, mutsuz ve üzgün olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments