Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik dolap görmek

Rüyada çelik dolap görmek

Rüyada çelik dolap görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, işindeki verimliliğinin artacağına delalettir.

Rüyada çelik dolap gördüyseniz:

  • Sosyal konumunuzu zorluyorsunuz.

Rüyada çelik dolap görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına yorulur.

Rüyada çelik kapı almak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada çelik cezve görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, işsizin iş bulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik tava görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çelik tencere yıkamak ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına alamet eder.

Rüyada çelik kaşık görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Rüyada çelik tencere almak Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Rüyada demir çelik görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, problemleri teker teker çözeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments