Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kendini yiyip bitireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına yorulur.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada ağaçların yeşerdiğini görmek işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada ağacın yeşerdiğini görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına yorulur.

Rüyada fidanın yeşerdiğini görmek evliyseniz eşle iyi geçime, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada tohumun yeşerdiğini görmek ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments