Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek

Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek

Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, özgüveninin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada bahçenin yeşerdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi vermeniz durumunda belli başlı bir hedefinizde yol alabileceksiniz.

Rüyada bahçenin yeşerdiğini görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçların yeşerdiğini görmek kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş ağacın yeşerdiğini görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, şans ve kısmet elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada fidanın yeşerdiğini görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuru ağacın yeşerdiğini görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zor günler geçireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekinlerin yeşerdiğini görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalettir.

Rüyada bitkinin yeşerdiğini görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına işaret eder.

Rüyada tohumun yeşerdiğini görmek birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments