Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekin sürmek

Rüyada ekin sürmek

Rüyada ekin sürmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekin sürmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı paylaşmayın.

Rüyada ekin sürmek parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Rüyada ekin yemek geleceğine bakacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil ekin görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, işlerinden feragat edeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada ekin tanesi görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, dileklerin kabul olacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Rüyada ekin harmanı görmek manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, mutsuz ve üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada ekin başak görmek ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına inanılır.

Rüyada toprağa ekin ekmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, helal rızıklara kavuşulacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine delalet eder.

Rüyada ekin yüklemek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kara kara düşüneceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments