Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah sapka giymek

Rüyada siyah sapka giymek

Rüyada siyah sapka giymek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, özel hayatında mutlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah sapka giymek gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Rüyada siyah sapka giymek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına tabir olunur.

Rüyada siyah saplı bıçak görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı sapka giymek onlar sayesinde moral bulacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğünün sapının kırıldığını görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işarettir.

Rüyada çamura saplanmış araba görmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada sapı kırık fincan görmek hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak imkânsızı başaracağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada maydanoz sapı görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, kişinin daha çok kazanacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments