Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eczaneye girdiğini görmek

Rüyada eczaneye girdiğini görmek

Rüyada eczaneye girdiğini görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, dinde tartışmaya, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada eczaneye girdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederken farklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada eczaneye girdiğini görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eczane aramak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına alamet eder.

Rüyada eczaneye gitmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Rüyada eczaneden hap almak aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada eczanede çalıştığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına işarettir.

Rüyada eczane görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına işarettir.

Rüyada eczane gitmek masumluğunu ispat edeceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Rüyada eczaneden ilaç satın almak hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments