Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eczanede çalıştığını görmek

Rüyada eczanede çalıştığını görmek

Rüyada eczanede çalıştığını görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada eczanede çalıştığını gördüyseniz:

  • Aklen veya fiziken sizi geliştirecek işlerle ilgilenmeniz özgüveninizin artmasını sağlayabilir.

Rüyada eczanede çalıştığını görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eczanede çalışmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına rivayet eder.

Rüyada eczane aramak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, İslami olarak günahlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eczaneye girmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eczane gitmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada eczanede ilaç satmak çok hayırlı işlere imza atacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına delalettir.

Rüyada eczaneden hap almak çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada eczaneye girdiğini görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments