Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eczaneye gitmek

Rüyada eczaneye gitmek

Rüyada eczaneye gitmek zahmetli bir işin sona ereceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Rüyada eczaneye gitmek gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Rüyada eczane gitmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına delalettir.

Rüyada eczaneye gitmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine tabir olunur.

Rüyada eczaneye girmek günahların af olacağına, kişinin esenlik bulacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada eczane aramak mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada eczaneye girdiğini görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada eczaneden hap almak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına işarettir.

Rüyada eczanede ilaç satmak rahat bir hayat sürüleceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments