Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eczane gitmek

Rüyada eczane gitmek

Rüyada eczane gitmek iyi halini yitireceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada eczane gitmek gördüyseniz:

  • En ufak şeyi dahi büyütmeye devam etmeniz durumunda, stratejik anlamda çok büyük hatalar yapma riskiniz artabilir.

Rüyada eczaneye gitmek geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eczane gitmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine delalet eder.

Rüyada eczaneye girdiğini görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, malının ve parasının ziyan olacağına, mutluluğunun büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eczanede ilaç satmak kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, işlerin aksamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eczaneden hap almak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada boş eczane görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eczane aramak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada eczanede çalışmak verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments