Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ebu süfyanı görmek

Rüyada ebu süfyanı görmek

Rüyada ebu süfyanı görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ebu süfyanı gördüyseniz:

  • Sonunda rahatlayacağınız bir sıkıntıdan geçeceksiniz.

Rüyada hazreti ebu bekiri görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine delalettir.

Rüyada ebu lehebi görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, yeni bir adım atılacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ebu zer görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine alamet eder.

Rüyada emekleyerek merdiven çıkmak attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada emekleyen bebek görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ebu cehili görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret eder.

Rüyada ebu cehili öldürmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek emeklemesi görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments