Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ebru yapmak

Rüyada ebru yapmak

Rüyada ebru yapmak ekmeğinin bereketleneceğine, güzel günler yaşayacağına, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada ebru yapmak gördüyseniz:

  • Kendinizi oldukça güçsüz hissedebilirsiniz.

Rüyada ebru sanatı yapmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına delalettir.

Rüyada ebru yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ebru ismi görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada ebru ismini duymak umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Rüyada ebru görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, kime gideceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Rüyada ebru yaptığını görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ebru gündeşi görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, kendisini korumaya alacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada ebru sanatı görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, dertlerinden arınacağına, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments