Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ebru sanatı görmek

Rüyada ebru sanatı görmek

Rüyada ebru sanatı görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, gözyaşının kuruyacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına delalettir.

Rüyada ebru sanatı gördüyseniz:

  • Sürekli kendini tekrar eden veya belli bir seyir izleyen davranış kalıpları olan kişiler ya da konular sizi fazlasıyla şaşırtabilirler.

Rüyada ebru sanatı görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ebru sanatı yapmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ebru yapmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada ebru ismini duymak işinde bol kazanç elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ebru gündeşi görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ebru yaptığını görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada ebru görmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada ebru ismi görmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, bir konuda destek alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments