Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ebru görmek

Rüyada ebru görmek

Rüyada ebru görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada ebru gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayacak adımlar atmalısınız.

Rüyada ebru ismi görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, haram yollardan mal sahibi olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ebru sanatı görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ebru yapmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ebru yaptığını görmek sıkıntılarını aşacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ebru ismini duymak işinin gücünün yaver gideceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına yorulur.

Rüyada ebru görmek zorlukların günden güne artacağına, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ebru sanatı yapmak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ebru gündeşi görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments