Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ebru sanatı yapmak

Rüyada ebru sanatı yapmak

Rüyada ebru sanatı yapmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, yeni projelere atılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ebru sanatı yapmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Rüyada ebru sanatı yapmak fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine alamet eder.

Rüyada ebru sanatı görmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada ebru yapmak bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada ebru ismi görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalettir.

Rüyada ebru gündeşi görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada ebru görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ebru ismini duymak sorunlarının da son bulacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada ebru yaptığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments