Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılmış duvar görmek

Rüyada yıkılmış duvar görmek

Rüyada yıkılmış duvar görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine alamet eder.

Rüyada yıkılmış duvar gördüyseniz:

  • Kadın arkadaşlarınızdan biri size dost gibi görünmekle birlikte arkanızdan kuyunuzu kazmaktadır.

Rüyada yıkılan duvar görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evinin duvarını yıkılmış görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına alamet eder.

Rüyada üzerine duvar yıkılmak ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kısmetinin de açılacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvar yıkılmasını görmek yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada odanın duvarının yıkıldığını görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına tabir olunur.

Rüyada yıkılan duvarı örmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments