Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek

Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek

Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, düşmanından kurtulmaya, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ev duvarının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Riskli işlerden kaçınmalı, para kaybetme ihtimalinizi göz ardı etmemelisiniz.

Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar yıkıldığını görmek eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine inanılır.

Rüyada balkon duvarının yıkıldığını görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına delalet etmektedir.

Rüyada odanın duvarının yıkıldığını görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarın yıkılması görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments