Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara bit görmek

Rüyada kara bit görmek

Rüyada kara bit görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, her anlamda güçleneceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Rüyada kara bit gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kara bit görmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çayın bittiğini görmek yaşamının tadını çıkaracağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçından bit almak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunalıma gireceğine rivayet eder.

Rüyada bitmiş sigara görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, varlık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kafada beyaz bit görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzünde bit görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Rüyada bit temizlediğini görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın kafasında bit görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments