Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak kendi işini kurmak için adım atacağına, değer göreceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, yokluğun biteceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yönde, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Rüyada dağa tırmanmaya çalışmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, şansın ve kısmetin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe tırmanmaya çalışmak çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara tırmanmaya çalışmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, uzun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir yere tırmanmaya çalışmak zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, rızkının sonsuz olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmaya çalışmak dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağa tırmanan birini görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, hayatının alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada dağa tırmanırken düşmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada tır park etmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments