Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvara isim yazmak

Rüyada duvara isim yazmak

Rüyada duvara isim yazmak kötü günlerin arkada kalacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatın kolaylaşacağına delalettir.

Rüyada duvara isim yazmak gördüyseniz:

  • Ya kaybolmalı veya diğer planlarınızı zamanında ertelemenin yolunu aramalısınız.

Rüyada duvara isim yazmak ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet eder.

Rüyada kuma isim yazmak onlarla birlikte hareket edeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kariyerinde atılım yapacağına delalettir.

Rüyada tahtaya isim yazmak sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı altına isim yazmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kağıda isim yazmak işinde terfi alacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada alyansa isim yazdırmak gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda isim yazmak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada deftere isim yazmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments