Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üzerinize işediğini görmek

Rüyada başkasının üzerinize işediğini görmek

Rüyada başkasının üzerinize işediğini görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, rızkının kesileceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, alım gücünü yitireceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının üzerinize işediğini gördüyseniz:

  • Bazı iş veya girişimlerinizde size yardım edebilecek kişilerle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada eşinin üzerine işediğini görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının işediğini görmek maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kırgınlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının işediğini görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymunun işediğini görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin işediğini görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine inanılır.

Rüyada siyah işediğini görmek hem yaşama olan inancına kavuşacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, anne baba duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı işediğini görmek eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, sevindirici haberler alınacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kocasının yatağa işediğini görmek kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments