Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut yedirdiğini görmek

Rüyada dut yedirdiğini görmek

Rüyada dut yedirdiğini görmek dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayatın kolaylaşacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, onlara değer vereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, güzel davetler alacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine alamet eder.

Rüyada dut yedirdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir iş birliğini geliştirmek ya da öncelikli bir hedefe ulaşmak için belli adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada dut yediğini görmek başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada ölüye dut yedirmek maddi sorunlarının çözüleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dut yedirdiğini görmek yaşam kolaylığı içine gireceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz dut yediğini görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan dut yediğini görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah dut yediğini görmek kafa dinleyeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, elinize toplu miktarda para geçeceğine işarettir.

Rüyada kuru dut yediğini görmek hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, büyük paralar kazanacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine dut yedirmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments