Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı dut yemek

Rüyada tatlı dut yemek

Rüyada tatlı dut yemek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, iç sıkıntısına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tatlı dut yemek gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Rüyada tatlı dut yemek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut ve incir yemek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada incir ve dut yemek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada ağacından dut yemek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, tartışmalar yaşanacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut pestili yemek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada siyah dut üzümü yemek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada dut ve kiraz yemek bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, bereketin ve karın artacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada dut ağacına çıkıp dut yemek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, çözümlere kavuşacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments