Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut istemek

Rüyada dut istemek

Rüyada dut istemek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, garanti olacak makama oturacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada dut istemek gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada dut istemek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, itibarını geri kazanacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada dut kurusu görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut incir görmek kazançlı çıkacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlanmış dut görmek işinden ve hayatından geri kalacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorumları dut yemek karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada dut ağacı silkelemek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan dut koparıp yemek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada dut yaprağı görmek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments