Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut böceği görmek

Rüyada dut böceği görmek

Rüyada dut böceği görmek afiyete ereceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, para pul sahibi olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada dut böceği gördüyseniz:

  • Detaycı olmanız yanlışların önünü kesebilir.

Rüyada dut böceği görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere dökülmüş dut görmek geçim kaygısı duymayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine delalettir.

Rüyada dalından beyaz dut yemek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah dut üzümü yemek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Rüyada dut topladığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken dut yemek maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalet eder.

Rüyada kiraz dut yemek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dut ağacına tırmanmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments