Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut topladığını görmek

Rüyada dut topladığını görmek

Rüyada dut topladığını görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, düzeninin sarsılacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet eder.

Rüyada dut topladığını gördüyseniz:

  • Sır saklamanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada dut meyvesi toplamak eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada beyaz dut toplamak ve yemek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına inanılır.

Rüyada beyaz dut toplamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada ağaçtan beyaz dut toplamak kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut yaprağı toplamak iyi konumlara geleceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yerden dut toplamak kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı dut toplamak birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına yorulur.

Rüyada dut toplamak yemek yeni bir ilişkiye başlanacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments