Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmüş diş görmek

Rüyada düşmüş diş görmek

Rüyada düşmüş diş görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada düşmüş diş gördüyseniz:

  • Kendinize güveninizi veya özsaygıyı kaybedebileceğiniz, güvensizlik temasının ön plana çıkabileceği zamanlar.

Rüyada diş dolgularının düştüğünü görmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine tabir olunur.

Rüyada tek diş düşürmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş dolgusunun düştüğünü görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerini düşmüş görmek az da olsa feraha çıkılacağına, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine işarettir.

Rüyada diş dolgusunu düşürmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş dolgusu düşürmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt dişlerinin düştüğünü görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, konforundan da ödün vereceğine delalettir.

Rüyada dişlerin düştüğünü görmek çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments