Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alt dişlerinin düştüğünü görmek

Rüyada alt dişlerinin düştüğünü görmek

Rüyada alt dişlerinin düştüğünü görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına işarettir.

Rüyada alt dişlerinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tipik davranış modellerinin dışında tavırlar geliştirmesi sizi şaşırtabilir.

Rüyada alt dişlerinin düştüğünü görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada alt dişlerin kırıldığını görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, hayır vereceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada alt azı diş görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına alamet eder.

Rüyada alt dişleri görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine tabir olunur.

Rüyada alt çenedeki dişlerin döküldüğünü görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine yorulur.

Rüyada alt diş görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına inanılır.

Rüyada alt azı diş çektirmek kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, prestij kaybı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada alt diş çektirmek rahatının her zaman yerinde olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments